Instax bérlés – instax mini 9

Szeretnéd, ha a vendégeid még jobban éreznék magukat, de nem szeretnél egy profi szelfi automatát bérelni? Szeretnél emelni az esemény színvonalát? A legjobb megoldás az instax bérlés!

Az instax mini kezelésével még a gyerekek és az idősebbek is könnyedén elboldogulnak. Nincs más dolgunk, mint lenyomni az exponáló gombot és már készül is a papírkép! Azonnali szórakozás és izgalom már akár 5000Ft / nap kölcsönzési díj ellenében!

Az instax mini 9 a régi polaroid fényképezőgépek modern kori reinkarnációja. A fotó elkészítése után a gép kiadja papírképet, melyen rövid időn belül láthatóvá válik az elkészült kép. Retró élmény a felnőtteknek, újdonság a gyerekeknek.
Az instax mini a jelenleg kapható legnépszerűbb és egyben legkönnyebben kezelhető, azonnali papírképet biztosító kamera, mely méltán népszerű esküvőkön, családi illetve céges rendezvényeken egyaránt.

Az instax kamera bérlése esetén természetesen igény szerint biztosítunk vicces kiegészítőket, hozzá való eredeti filmet, melyből ha nem használja fel az összeset, a bontatlan csomagokat eredeti áron visszavásároljuk a bérlést követően.
Béreljen több kamerát még nagyobb kedvezménnyel!

Instax mini bérlési feltételek

Az instax bérlés feltételei

A fényképezőgép bérlésére minden 18 év feletti állandó magyarországi lakcímmel és érvényes igazolvánnyal rendelkező magánszemély jogosult a kaució megfizetését követően, mely a bérelt eszköz / eszközök sértetlen és hibátlan visszaadását követően visszajár. A bérlési időszak alatt a bérbevevő felelős a kamera rendeltetésszerű használatáért. Bérlő minden, a bérlési időszak alatt bekövetkezett kárért felelős. Bérbeadó jogosult elállni az eszköz / eszközök visszavételétől, amennyiben azok állapota, működése a bérbeadási állapothoz képest jelentős eltérést mutatnak. Tekintettel a távolkeletről beáramló silány minőségű utángyártott kellékanyagokra, amennyiben a bérelt géphez a filmet nem mi biztosítjuk, a gépet csak akkor tudjuk átadni amennyiben a bérlés megkezdése előtt magyarországi számlával igazoltan rendelkezik megbízható forrásból származó, a bérelt géptípushoz való instax mini filmmel.

Ajánlat kérés

Instax bérlés

Instax mini 9 bérlési feltételek

  • 1 napra: 7000 Ft
  • 2 napra: 12000 Ft
  • hétvégi díj: 15000 Ft

Kaució: 50 000 Ft / gép

Kauciót kizárólag készpénzben fogadjuk el!
Napi bérlésél minden megkezdett 24 órát számolunk.

Hétvégi bérlés esetén az utolsó munkanapon 12:00 és 18:00 között lehet átvenni az eszközt és legkésőbb a hétvégét követő első munkanap 12:00-ig kell azt leadni.

Ajánlat kérés

Kellékanyagok, kiegészítők

Kellékanyagok és kiegészítők az instax bérléshez

  • 20db instax mini film 9600 Ft
  • AA tartós ceruzaelem: 1200 Ft / 4db
  • 26 db-os esküvői vicces kellékanyag 7000 Ft
  • 58 db-os általános vicces kellékanyag 8000 Ft
  • háttér bérlés 15000Ft studió háttértartó szettel / nap (kaució: 50 000 Ft)

A fel nem használt, bontatlan instax filmeket – legfeljebb a bérlés díjának mértékéig – a bérlést követően visszavásároljuk.

Ajánlat kérés

További információk

Az instax mini 9 főbb paraméterei:

beépített szelfi tükör
0.6m – végtelen élességi tartomány
egyszerű kezelhetőség
optikai kereső
1/60s zársebesség
fényerő beállító tárcsa
választható high-key mód
62x46mm képméret, 86x54mm film méret
tápellátás – 2db LR6/AA 1.5V (ceruza) elem (nem tartozéka a készüléknek, de igény esetén biztosítjuk)
Súly – 307g
1 filmkazetta 10db papírképet tartalmaz